gototopgototop
10 липня 2013

Послуга GPS пошук

Написав  gravecare

Шановні користувачі нашого інтернет-ресурсу!

Компанія Gravecare пропонує своїм клієнтам нову послугу - точне визначення місця розташування могили покійного за допомогою системи глобального позиціонування GPS. Даний вид послуги пропонується як окремий сервіс або ж в комплексі з пошуковими роботами місця поховання.

Порядок надання послуги
Після проведення всіляких "класичних" пошукових робіт з визначення місця поховання покійного - співробітники компанії фіксують географічні координати у форматі градуси / хвилини / секунди для подальшого використання в смартфонах з функцією GPS або комунікаторах, а також у десятковому вигляді для зручного перегляду на відомих картах від Google, Яндекс, Wikimapia. Далі географічні координати могили відправляються клієнту у двох форматах: для онлайн-карт і мобільних пристроїв.
Тепер для того, щоб відвідати могилу покійного, родичам та друзям не доведеться повторно проводити складний пошук по вже існуючих даних (поле, ряд, місце). Достатньо використати GPS-навігатор або мобільний пристрій, за допомогою яких процес пошуку не складе особливих труднощів.

Завдяки такому підходу і наявності якісного сучасного обладнання ми можемо гарантувати високий результат роботи і своєчасне виконання замовлених послуг.

Приклад географічних координат (центральний вхід Голосківського кладовища)

  • Координати для GPS-пристроїв: широта 49°53′18.41″N, довгота 24°1′14.57″E
  • Координати для онлайн-карт: широта 49.888446, довгота 24.020714 (Google: супутник | карта, Яндекс: супутник | карта)

Якщо виникнуть питання - телефонуйте, пишіть, звертайтеся в чат (докладніше в розділі Контакти). Завжди раді допомогти.

З повагою, адміністрація сервісу «GraveCare».

ДОВІДКА
На сьогоднішній день GPS вимірювання є найбільш точним, швидким і найзручнішим способом визначення координат точок. GPS обладнання використовують при виконанні кадастрових та топографічних робіт, для контролю на будівельних об'єктах і при проведенні інженерно-геодезичних досліджень. Традиційні прилади, що використовуються на місцевості, забезпечують досить хороші результати. Однак у тих випадках, коли потрібно максимально правильне визначення координат місцевості в режимі реального часу або з мінімальними тимчасовими витратами, застосовуються GPS-системи. GPS-вимірювання мають ряд переваг перед традиційними методами визначення координат. По-перше, з'являється можливість робити вимірювання в складних метеорологічних умовах і в темний час доби. По-друге, деякі системи дозволяють отримувати результат у режимі реального часу прямо на місці роботи. По-третє, можливість обчислень координат при великій відстані між вихідними і обумовленими точками, що знаходяться поза зоною видимості.
Прес-центр Gravecare Service Новини Послуга GPS пошук
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!