gototopgototop
15 листопада 2014

Загальноміська толока

Написав  gravecare

Сьогодні, 15 листопада, львівські студенти вийшли на загальноміську толоку. До першої години дня в місті прибиратимуть парки, вулиці, цвинтарі й прибудинкові території.

Заплановано, що до загальноміської толоки долучаться до 2,5 тис. осіб. Зокрема, як стало відомо, сквери біля підніжжя Високого Замку та сам парк прибирають студенти Львівської політехніки, Лісотехнічного університету та курсанти Академії сухопутних військ.

«Потрібно почистити наше місто, поприбирати його – це справа кожного громадянина. Трохи важко, але що зробиш» — розповів студент Андрій.

Зібране сміття та листя фасують у мішки, їх комунальна техніка відвезе на сміттєзвалище. Учасники толоки розповідають, що на Високому Замку є дуже засмічені місця, тому наголошують, що важливо не лише прибирати, а й не смітити.

Сьогодні толока охопить усе місто – від парків та скверів до прибудинкових територій та інших ділянок. Серед них також три міські цвинтарі: Сихівський, Янівський та Голосківський. До участі в акції закликають активних, свідомих мешканців міста. Прибирання міста триватиме до 13:00.

Нагадаємо, у квітні цього року, в рамках програми «З нами місто розквітає», відбулась передвеликодня толока, участь у якій взяли майже 4 тисячі львів’ян. Під час акції вони прибрали 775 га зелених зон та прибудинкових територій адміністративних будівель, а також висадили 150 дерев та 250 кущів. Активісти ліквідували сім несанкціонованих сміттєзвалищ, з яких вивезли близько 480 кубічних метрів побутових відходів, а також упорядкували 366 га газонів та квітників.

Джерело: zik.ua

Прес-центр Gravecare Service Новини Загальноміська толока
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!