gototopgototop
13 березня 2019

Ремонт кладовища у Львові

Написав  gravecare

Попри плани польського уряду провести цьогоріч капітальний ремонт польського військового меморіалу на Личаківському кладовищі у Львові, відбудеться лише його косметичний ремонт. Польська сторона змінила плани через кризу у відносинах між Варшавою і Києвом.

Про це повідомляє RMF FM з посиланням на власні джерела.

Незважаючи на наявні в бюджеті гроші та затверджену концепцію реконструкції, через напружену ситуацію в польсько-українських відносинах, офіційна Варшава вирішила не звертатися за дозволом на реконструкцію, але обмежиться лише косметичним ремонтом кладовища. На це потрібна лише згода відповідних структур міської влади Львова. Натомість для проведення більш масштабних робіт потрібна згода міжміністерської комісії.

За неофіційною інформацією ЗМІ, на даний момент польська сторона не хоче спричиняти новий потенційний конфлікт з Україною.

Нагадаємо, у серпні 2017 р. МЗС України вручило ноту протесту послу Польщі в Україні Янові Пєкло у зв’язку з намірами польської сторони розмістити на сторінках нового паспорта Польщі зображення так званого «цвинтаря Орлят» на території Личаківського кладовища у Львові.

Джерело: zik.ua

Детальніше в цій категорії: Загальноміська толока »
Прес-центр Gravecare Service Новини Ремонт кладовища у Львові
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!