gototopgototop
22 лютого 2013

Затримано вандалів

Написав  gravecare

Правоохоронці затримали жінку, яка систематично здійснювала крадіжки на кладовищах. Загалом від початку року до міліціонерів зі скаргами про крадіжку звернулося 5 потерпілих. У двох випадках злочини було розкрито.

Вандалізмом на кладовищах, здебільшого, займаються безпритульні, подекуди підлітки. Крадуть усе - від кольорових металів до вінків та квітів.

Затримана жінка систематично цупила з кладовищ штучні квіти та вінки, аби потім на ринку перепродати.

Аби вберегти могили від крадіїв родичі померлих вдаються до усіляких хитрощів. То свіжі вінки фарбою навмисно обливають або ж букети квітів трохи пошкоджують.

Але найбільше родичів померлих доводять до розпачу, вандали, які нищать пам’ятники, надгробки, металеві огорожі. Усе зламане та спиляне вони за безцінь здають до пунктів прийому металобрухту, які, немов гриби після дощу, з’являються навколо кладовищ.

Джерело: www.lviv24.com

Прес-центр Gravecare Service Новини Затримано вандалів
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!