gototopgototop
01 березня 2013

Вхід на Личаківський цвинтар

Написав  gravecare

Вхід до державного історико-культурного музею-заповідника "Личаківський цвинтар" подорожчає. Якщо раніше дорослий квиток коштував 10 гривень, то тепер - 15.

Відповідний дозвіл своїм рішенням надав на засіданні виконкому Львівської міськради.

Як уточнив директор музею Михайло Нагай, надання історичної інформації для груп до 10 осіб становитиме 80 гривень (раніше було 50 гривень), для груп, де більше 20 осіб - 120 гривень (було 80 гривень).

Водночас вхідний квиток для дорослих обійдеться у 15 гривень, а для дітей, старших за 12 років, і студентів - 8 гривень (було 5 гривень). У той же час квиток для дітей, віком до 12 років, коштуватиме 5 гривень (було 3 гривні).

Плата за фотозйомку любительською камерою складає 10 гривень (було 5 гривень), екскурсія на електромобілі - 100 гривень, а вартість послуг туалету для дорослих - 2 гривні (раніше - 1 гривня).

Загалом послуги подорожчали приблизно на 50%.

Як наголосив пан Нагай, попередній прейскурант залишався незмінним з 2008 року. А за той час зросла мінімальна зарплатня і комунальні послуги. "Водночас зменшилась кількість поховальних місць на Личаківському цвинтарі й це спричинило скорочення доходів, - зауважив пан Нагай. - Крім того, за цей період відбулось підвищення цін у всіх інших музеях".

Тож рішення про здорожчання послуг на Личаківському цвинтарі прийняли, аби забезпечити беззбиткову діяльність музею та забезпечити виконання показників фінансового плану на наступні роки.

Джерело: lvivexpres.com

Прес-центр Gravecare Service Новини Вхід на Личаківський цвинтар
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!