gototopgototop
gravecare

gravecare


Post: 22 лютого 2013 in: Новини

Правоохоронці затримали жінку, яка систематично здійснювала крадіжки на кладовищах. Загалом від початку року до міліціонерів зі скаргами про крадіжку звернулося 5 потерпілих. У двох випадках злочини було розкрито.

Вандалізмом на кладовищах, здебільшого, займаються безпритульні, подекуди підлітки. Крадуть усе - від кольорових металів до вінків та квітів.

Затримана жінка систематично цупила з кладовищ штучні квіти та вінки, аби потім на ринку перепродати.

Post: 01 листопада 2012 in: Новини

Щороку група українських та польських спеціалістів реставрує нагробки видатних львів’ян, представників різних національностей на Личаківському цвинтарі.

Вартість робіт з реставрації надгробків на Личаківському цвинтарі за 2008-2012 рр у рамках українсько-польського проекту «Збереження спільної культурної спадщини» склала 6 млн 590 тис. грн, інформує прес-служба ЛМР.

Post: 12 жовтня 2012 in: Новини

Телебачення Жешува та інші підкарпатські міста розпочали збір свічок до 1 листопада для Личакіського та Янівського цвинратів у Львові.

"Акція «Світло пам'яті» є спільним проектом генерального консульства Республіки Польща у Львові, Польського радіо у Львові і телебачення міста Жешува", – розповіла один з координаторів проекту Беата Волянська.

Post: 01 жовтня 2012 in: Звіти про виконані роботи

Дані звіта

Замовник:
  •   Леонід А.
Дата замовлення: 20 вересня 2012
П.І.П. покійних: Валерій Д., Надія М., Микола С., Марія Г.
Місто: Львів
Назва кладовища: Сихівське кладовище
Виконані роботи:
  • Проведено прибирання місця поховання
  • Шліфування й полірування основи пам'ятника
  • Вологе прибирання пам'ятника, обробка антикорозійним і антигрибковим засобом
  • Встановлено лампадки, свічки

Дата виконання:

24 вересня 2012

Фотографії:
ДО
ДО

ПІСЛЯ
ПІСЛЯ
Прес-центр Gravecare Service Новини gravecare
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!