gototopgototop
09 березня 2015

Прибирання могил в Тернополі

Написав  gravecare

Шановні користувачі інтернет-ресурсу!

Раді повідомити про розширення партнерської мережі «GraveCare» в місті Тернопіль, а також Тернопільській області. Тепер стало можливим отримати всі види професійних ритуальних послуг нашої компанії і в цьому регіоні.

У розділі "Прес-центр" нашого сайту додана нова категорія Цвинтарі від партнерів з інформацією і посиланнями на місця вічного спочинку у відповідних регіонах від наших друзів і партнерів. Зокрема для ознайомлення з інформацією по цвинтарях міста Тернопіль пропонуємо перейти за наступним посиланням: Цвинтарі міста Тернопіль.


З питань замовлення ритуальних послуг: благоустрій та прибирання могил в Тернополі (Тернопільській області), реставрація могил і пам'ятників, пошук поховань на території кладовищ просимо звертатися за допомогою Онлайн-форми замовлення послуг або ж будь-яким доступним способом в розділі КОНТАКТИ
ЯК СТАТИ ДИЛЕРОМ
Розвиток партнерської мережі є одним з найбільш пріоритетних напрямків діяльності компанії. Ми запрошуємо до партнерства будь-які зацікавлені організації. Питання щодо співробітництва, включаючи ціни на послуги, консультації по асортименту, направляйте на електронну адресу у розділі Контакти

З повагою, адміністрація сервісу «GraveCare».

Прес-центр Gravecare Service Новини Прибирання могил в Тернополі
Додати в:   

Географія проекту

На сьогоднішній день ми надаємо послуги по догляду за могилами у Львові, Тернополі та Ужгороді, Львівській, Тернопільській та Закарпатській областях. У недалекому майбутньому, діяльність нашої компанії буде розширюватися по всій Україні. Запрошуємо до співпраці!